+355 69 99 26 661 / +355 4 227 3 087 [email protected]

Plazh ne Vlore

0
Çmimi
Nga92 €
Çmimi
Nga92 €
3 Nete
Nisja : Qershor-Shtator
Hotel Bologna 4*
Cmimi100 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data01 Korrik – 30 Gusht
Hotel Regina City 4*

Cmimi95 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data16 Qershor- 15 Shtator
Cmimi122 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data16 Qershor- 15 Shtator
Cmimi149 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes, Dreke dhe Darke
Data16 Qershor- 15 Shtator
Hotel Divers 4*
Cmimi100euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data1 Korrik - 31 Korrik
Cmimi128 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data1 Gusht- 31 Gusht
Hotel Vlora International 4*
Cmimi92 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data1 Korrik - 30 Gusht
Hotel Picasso 4*
Cmimi98 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data1 Korrik - 31 Gusht
Yacht Hotel 4*
Cmimi390euro/personi
Akomodim ne dhome superiore dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data1Qershor - 30 Gusht
Hotel Regina Rradhime 4*
Cmimi95 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data16 Qershor - 15 Shtator
Cmimi122 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data16 Qershor - 15 Shtator
Cmimi149 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes, Dreke dhe Darke
Data16 Qershor - 15 Shtator