+355 69 99 26 661 / +355 4 227 3 087 [email protected]

Plazh ne Shengjin dhe Velipoje, 31 Korrik

0
Çmimi
Nga140 €
Çmimi
Nga140 €
7 Nete / 8 Dite
Nisja : 31 Korrik
Hotel Frojd, 4*
Cmimi140 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data 31 Korrik
Cmimi168 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes, Dreke dhe Darke
Data31 Korrik
Hotel Lakaj 1, 3*
Cmimi175 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data31 Korrik
Hotel President 4*
Cmimi275 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data 31 Korrik
Cmimi343 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes, Dreke dhe Darke
Data 31 Korrik
Twin Towers Hotel 4*
Cmimi259 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data 31 Korrik
Prince Adriatik 4*
Cmimi280 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje7 Nete / 8 Dite
PerfshihetMengjesi
Data 31 Korrik