+355 69 99 26 661 / +355 4 227 3 087 [email protected]
0
Çmimi
Nga98 €
Çmimi
Nga98 €
3 Nete
Nisja : Qershor-Korrik-Gusht
Hotel Saranda International, 4*
Cmimi146 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Cadrat e plazhit5 euro (1 cader + 2 shezllone)
Data15 Korrik-25 Gusht
Hotel Titania 3*
Cmimi98 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data01 Korrik – 31 Gusht
Hotel Bougainville 4*
Cmimi165euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes dhe Darke
Data1 Korrik- 31 Korrik
Cmimi203 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe 3 Nete
PerfshihetMengjes, Dreke dhe Darke
Data1 Korrik - 31 Korrik
Hotel Jaroal 4*
Cmimi143 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data01 Korrik – 30 Gusht
Strora Hotel 4*
Cmimi136 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data16 Korrik - 25 Gusht
Blue Sky Hotel 4*
Cmimi99 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data1 Korrik - 30 Gusht
Cmimi139 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi dhe Darke
Data01 Korrik- 30 Gusht
Nertili Hotel 3*
Cmimi134 euro/person
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data16 Korrik - 31 Gusht
Hotel Brilant 4*
Cmimi99 euro/personi
Akomodim ne dhome dyshe me pamje3 Nete
PerfshihetMengjesi
Data01 Korrik – 31 Gusht