+355 69 99 26 661 / +355 4 227 3 087 [email protected]

Fundjave ne Flower Hotel, Durres

0
Çmimi
Nga35 €
Çmimi
Nga35 €

Pse Happy Tours?

  • Ju garantojmë çmimet më të mira
  • Shëbim cilësor ndaj klientit
  • Prenotime të shpejta

Keni Pyetje?

Mos hezitoni të na telefononi. Ne jemi një ekip ekspertësh dhe jemi të lumtur të bisedojmë me ju.

+355 4 227 3 087

[email protected]

1 Nate
Detaje te Turit

✅ Super Paketa për pushime fantasike në Flower Hotel.

𝐏𝐚𝐤𝐞𝐭𝐚 𝟏 𝐀𝐥𝐥 𝐈𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞
‍‍ 55 euro/personi
 Fëmijët 0-5 vjec – Falas

Në cmim perfshihet :
 Mëngjes, Drekë, Snack, Darkë
Pije Pa Limit
 Pishina/Pool Bar
 Beach Bar
 Plazhi privat
 Kids Zone
 Early Check In / Late Check Out
…………………………………………………………………………
𝐏𝐚𝐤𝐞𝐭𝐚 𝟐 𝐁𝐞𝐝 & 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭 (𝐦𝐞 𝐦ë𝐧𝐠𝐣𝐞𝐬)
‍‍‍ 35 euro/personi
 Fëmijët 0-5 vjec – Falas

Në cmim perfshihet :
 Mëngjesi
Pishina/Pool Bar
 Beach Bar
Plazhi privat
 Kids Zone
 Early Check In / Late Check Out

Foto