+355 69 99 26 661 / +355 4 227 3 087 [email protected]

Ballkan

Ski në Bitola

2 Ditë
Availability : Shkurt 22 - Mars 29
From€55
0
View Details

Ski në Brezovicë

2 Ditë
Availability : Shkurt 22-23 ,26-27 ,29 – 1 Mars, Mars 7-8 , 14-15
From€55
0
View Details

Ski në Kolashin

2 Ditë
Availability : Shkurt 22-23 ,26-27 ,29 – 1 Mars Mars 7-8 , 14-15
From€45
0
View Details

Pse Happy Tours?

  • Ju garantojmë çmimet më të mira
  • Shëbim cilësor ndaj klientit
  • Prenotime të shpejta

Keni Pyetje?

Mos hezitoni të na telefononi. Ne jemi një ekip ekspertësh dhe jemi të lumtur të bisedojmë me ju.

+355 4 227 3 087

[email protected]