Tirana

Tirana, në dialektin e Tiranës: Tirona, iështë kryeqyteti i rajonit dhe rrethit me të njëjtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veriperëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga mali Dajti në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarr dhe Yzberisht në perëndim dhe ato të Kamzës në veri.

Përshkrimet si "një qytet i gjallë", "qytet shumëngjyrësh" janë thjesht një përpjekje për të dhënë një lloj përshtypje të kulturës, pasionit dhe kënaqësisë që gjenden në qytet. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një vizitë në një nga atraksionet, muzetë dhe kështjellat përreth apo një mbrëmje në klube dhe bare në pjesët më trendi të qytetit, lejoni vetes të frymëzoheni nga gëzimet që ju presin në Tiranë.

 

Tirana

Eksploroni vendin

Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€144 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€105 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€84 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€130 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€55 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€66 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€125 /night
Tirana
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€52 /night

Shiko më shumë

Hartat e Qytetit