Shkoder

Shkodra (ose Shkodër) është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të vjetra të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.

I çmuar ndër kohëra të ndryshme si nyjë me rëndësi gjeostrategjike prej afërsisë mes malësive, liqenit, detit dhe rrugëve me rëndësi në kuadrin e Ballkanit Perëndimor.

Bashkia, e cila shtrihet prej Alpeve Shqiptare e deri në detin Adriatik, u krijua pas reformës territoriale më 2015 duke shkrirë njësitë e mëparshme të Anës Malit, Bërdicës, Dajçit, Gurit të Zi, Postribës, Pultit, Shalës, Shoshit dhe Velipojës.

Shkoder

Eksploroni vendin

Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€45 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€79 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€51 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€46 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€51 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€84 /night
Shkoder
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€68 /night

Shiko më shumë

Hartat e Qytetit