Saranda

Saranda është qytet në Shqipërinë jugore i vendosur ne bregun e detit Jon. Është e vendosur në një shpat mali. Saranda është një qytet bregdetar në Shqipëri ndër më të frekuentuarit gjatë verës dhe konsiderohet si kryeqyteti i verës

Saranda

Eksploroni vendin

Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€150 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€110 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€95 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€45 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€72 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€50 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€47 /night
Saranda
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€40 /night

Shiko më shumë

Hartat e Qytetit