Kruje

Kruja është një qytet dhe një bashki në veri të Shqipërisë qendrore. I vendosur midis malit Krujë dhe lumit Ishëm, qyteti është vetëm 20 km në veri nga kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana.

Kruje

Eksploroni vendin

Hartat e Qytetit