Alpet Shqiptare

Rajoni kryesor për turizmin malor janë Alpet Shqiptare, Parqet Kombëtare të Thethit, Valbonës dhe Rajoni i Kelmendit. "Malet e Nemuna" janë vërtet spektakolare dhe praktikisht të padepërtueshme përveç një serie kalimesh të larta që lidhin numrin e vogël të fermave dhe shtëpive në luginat më poshtë me botën e jashtme gjatë muajve të verës.

Malet e Nemuna të njohura gjithashtu si Alpet Shqiptare janë një grup malor në pjesën perëndimore të Ballkanit. Pjesa më jugore e vargmalit të Alpeve Dinarike me gjatësi 1.000 kilometra, që shtrihet nga veriu i Shqipërisë në jug të Kosovës dhe Malin e Zi në veri-lindje.

Alpet Shqiptare

Eksploroni vendin

Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€80 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€35 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€42 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€33 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€44 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€30 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€40 /night
Alpet Shqiptare
E pa vlerësuar 0 Rishikim
nga
€51 /night

Shiko më shumë

Hartat e Qytetit