Vlora International 4*

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

E vendosur në mënyrë perfekte në kryqëzimin midis bulevardit kryesor të qytetit dhe shëtitores bregdetare "Lungomare", Hotel Vlora International është një nga mënyrat më të mira për të eksploruar Vlorën.

Pavarësisht nëse doni të eksploroni bulevardin e qytetit, një qendër të butikëve dhe dyqaneve, ose të shfaqeni në bare dhe restorante të shëtitores si një vendas i vërtetë, hoteli është në qendër të të gjithëve, vetëm disa hapa nga i gjithë aksioni.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea