Hotel Yacht

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

I ndodhur në Vlorë, 20 m nga Plazhi i Vlorës, Hoteli Yacht përmban akomodim me një restorant, parkim falas privat, një bar dhe një zonë plazhi privat. Prona ndodhet 3.9 km nga Plazhi i Vjeter Plazh, 5 km nga Kuzum Baba dhe 5 km nga Sheshi i Pavarësisë. Dhomat me ajër të kondicionuar ofrojnë një pamje nga deti dhe vijnë me një tavolinë dhe WiFi falas.

Dhomat në hotel janë të pajisura me një zonë të shtrojë, një TV të sheshtë me kanale satelitore dhe një banjo private me tharëse flokësh dhe dush. Të gjitha dhomat e mysafirëve kanë një gardërobë.

Pushuesit në Yacht Hotel mund të shijojnë një mëngjes kontinental.

Stafi në akomodim është në dispozicion për të dhënë këshilla në tavolinën e pritjes 24-orëshe.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea