Hotel Lakaj 4*

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

Hotel Lakaj është një hotel i vendosur në Velipojë dhe përmban një pishinë të hapur me shezllon, një bar dhe një restorant. Akomodimi ofron sherbim 24 orësh në dhomë për mysafirët.

Njësitë me ajër të kondicionuar në hotel vijnë me nje krevat dhe një TV me ekran të sheshtë. WiFi falas është i arritshëm për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon. Banjat private vijnë me dush.

Një mëngjes kontinental është në dispozicion çdo ditë në strehim. Hotel Lakaj gjithashtu ofron shesh lojërash për fëmijë.

Skhoder është 31 km nga hoteli, ndërsa Tirana është 111 km larg. Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Tiranës, 109 km nga Hotel Lakaj.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea