Hotel Fishta 4*

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

I ndodhur në Velipojë, Fishta Hotel përmban një kopsht, WiFi falas, ky hotel me 4 yje ofron sherbim 24 orësh dhe hapësirë për ruajtjen e bagazheve. Parkim falas është ne dispozicion.

Çdo dhomë vjen me një ballkon dhe një banjo private.

Një mëngjes bufe është në dispozicion çdo mëngjes në hotel. Zona e sallonit është në dispozicion për të gjithë mysafirët.

Shkodra është në një distancë prej 31 km. Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Tiranës, 87 km nga akomodimi.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea