Hotel Athina 3*

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

I vendosur në Velipojë, Hotel Athina përmban një pishinë të hapur, një bar dhe një restorant që shërben specialitete mesdhetare në tarracën pranë pishinës. WiFi dhe parkim falas.

Dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe përfshijnë një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private. Një tarracë ose ballkon janë paraqitur në dhoma të caktuara.

Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Tiranës, 110 km nga Hotel Athina.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea