Eval Hotel 4*

E pa vlerësuar nga 0 rishikimesh
0/5
0% e të ftuarve të rekomanduar

Përshkrim

Hotel Eval është i vendosur 2.5 km nga qendra e Sarandës, vetëm 60 m nga një plazh. Ajo ofron strehim elegant me Wi-Fi dhe parkim falas privat. Kulmi ofron një restorant dhe bar à-la-carte që shërben specialitete lokale dhe italiane në një tarracë verore.

Të gjitha apartamentet ofrojnë ajër të kondicionuar dhe një aneks kuzhine të pajisur mirë. Ata të gjithë të shfaqë një TV të sheshtë dhe një banjo private me dush. Shumica e ballkoneve dalin nga deti.

Një dyqan ushqimore  ndodhet vetëm 10 m larg, ndërsa një Spa dhe Wellness Center mund të gjendet 500 m nga prona. Ekziston edhe një agjenci turistike 2 km larg. Një klub nate ndodhet vetëm para pronës.

Parku Kombëtar dhe siti i Trashëgimisë Botërore Butrint mund të arrihet në 4 km, ndërsa ishulli grek i Korfuzit mund të arrihet me varkë në 15 km. Plazhet unike mund të gjenden pranë Fshatit Ksamili, 4 km larg.

Dhomat në dispozicion

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Çmimi total: {{total_price_html}}
Paguaj tani {{pay_now_price_html}}
Nuk ka dhomë në dispozicion me datën tuaj të zgjedhur. Ju lutem ndryshoni kërkimin tuaj kritik

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rregullat

Hyrja
Dalja

Rishikimet

0/5
E pa vlerësuar
Bazuar në 0 rishikim
Shkëlqyeshëm
0
Shumë mirë
0
Mesatare
0
I keq
0
E tmerrshme
0
Asnjë rishikim
Ju duhet hyni për të shkruar përmbledhje

System Admin Verifikuar

Anëtar që prej Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea