Kroçiere MSC Poezia në Ishujt Kanarie, 13 ditë nga €749, nga Gjenova në Gjenova.
Lundrimi me Kroçieren: MSC Poesia.
Ndalesa në: Marseille, Barcelonë, Kasablanka, Santa Cruz de Tenerife – Tenerife, Funchal – Ishulli Madeira, Malaga, Civitavecchia – Romë.
Çmimi përfshin: Akomodimi në Kroçiere në kabinë, tre vaktet, Programi argëtimit në bord dhe Taksa dhe tarifa portuale.
Çmimet:
€749 për Nisje më 22 Tetor.
€799 për Nisje më 14 Nëntor.
€1059 për Nisje më 29 Shtator.
Fluturimi nga Tirana dhe Transferta në Kroçiere të papërfshira.