Thethi Paradise 4*

Not rated from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Description

Parajsa Thethi është në qendër të Parkut Kombëtar Thethi, një zonë me bukuri të jashtëzakonshme natyrore dhe vendi i vetëm ku mund të shihni gjithçka që gjendet këtu.

Vendet më tërheqëse janë Blloku - në Kullën e Thethit, ujëvara e Grunasit, Thethi Blue - Syri, Mali Jezerca dhe Valbona. Ne ofrojmë një informacion udhëzues për secilën nga këto destinacione; nga menaxhimi i transportit në ngjitje në mal, ose hipur në kalë. Gjithkush mund të gjejë atë që dëshiron në Thethi Paradise.

Gjuhët e folura: greqisht, anglisht, italisht, shqip.

Available Rooms

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rules

Check In
Check Out

Reviews

0/5
Not rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You might also like

admin Verified

Member Since Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea