Hotel Tirana International 4*

Not rated from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Description

Tirana International Hotel & Conference Center është hoteli dhe qendra më e madhe dhe më prestigjioze e konferencave në Shqipëri. E vendosur në qendër në Sheshin Qendror të Tiranës, ai kombinon pamje mbresëlënëse mbi kryeqytetin shqiptar me një pozicion qendror strategjik. E rinovuar nga maja deri te këmbët në 2018, Tirana International ofron një nivel luksi dhe shërbimi që është i pakalueshëm, për të garantuar një qëndrim të paharrueshëm dhe një përvojë të paharrueshme të mikpritjes shqiptare.

 

Tirana është një qytet i pasur me kulturë, histori dhe traditë. Me kalimin e viteve ajo ka pësuar një transformim të përmasave të jashtëzakonshme. Qendra e Tiranës tani është e panjohshme nga ditët e mëparshme, me ndërtesa të lyera me ngjyra parësore, sheshe publike të gjelbërta dhe rrugë për këmbësorë që janë një kënaqësi për t'u eksploruar.

 

Si një pikë referimi kryesore në Tiranën qendrore, hoteli është lehtësisht i arritshëm në pikat më tërheqëse historike dhe kulturore në qytet si Kalaja e Tiranës, Muzeu Kombëtar, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit, Galeria e Arteve dhe institucione të rëndësishme si Parlamenti dhe Qeveria ministrive, Bankës së Shqipërisë dhe Bashkisë së Tiranës.

Available Rooms

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rules

Check In
Check Out

Reviews

0/5
Not rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You might also like

System Admin Verified

Member Since Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea