Hotel Colosseo 4*

Not rated from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Description

Ne u ofrojmë mysafirëve shërbim vërtet të mirëfilltë për më shumë se 17 vjet dhe mund të garantojmë që qëndrimi juaj me ne do të jetë i paharrueshëm.

I vendosur në zemër të këtij qyteti të gjallë si Tirana, Hotel Colosseo është një hotel i mrekullueshëm me 4 yje ku ambientet luksoze përputhen vetëm nga profesionalizmi i stafit tonë miqësor.

Ne nuk jemi vetëm një nga Hotelet e Tiranës - ne jemi The Colosseo!

Available Rooms

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rules

Check In
Check Out

Reviews

0/5
Not rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You might also like

System Admin Verified

Member Since Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea