Aloha Hotel 3*

Not rated from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Description

I ndodhur në Sarandë, 1.9 km nga Plazhi Santa Quaranta, Hotel Aloha përmban strehim me një restorant, parkim falas privat, një bar dhe një sallë pritjeje të përbashkët. Të gjitha dhomat perfshijne një TV të sheshtë dhe një banjo private. Akomodimi ofron një tavolinë para 24 orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Në hotel, çdo dhomë është e pajisur me një ballkon. Në Hotel Aloha dhomat janë të pajisura me krevat dhe peshqir.

Akomodimi ofron një mëngjes kontinental ose bufe.

Hotel Aloha ofron një tarracë.

Available Rooms

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
No room available with your selected date. Please change your search critical

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea

Rules

Check In
Check Out

Reviews

0/5
Not rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You might also like

System Admin Verified

Member Since Apr 2021

Property type

Hotels

Facilities

Flat Tv
Laundry and dry cleaning
Internet – Wifi
Coffee and tea