gif shqip

Shteti:

Qyteti :

Zgjidh Hotelin :

Nisja :

Mberitja :

Dhomat :


Newsletter

UDHETIMET E PRANVERES

Pranverë Skandinave, 15 Ditë €699, Nisja më 28 Maj

shu-Europe-Sweden-Stockholm-

Pranverë Skandinave, 16 Ditë €699, Nisja më 28  Maj.
Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Shën Peterburg, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Udhëtimi me traget Stockholm - Turku.
Mëngjeset në Hotele sipas programit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Club Nena 5*, Ultra All Inclusive, Side, 7 Ditë €506. 

nenaClub Nena 5*, Ultra All Inclusive, Side, 7 Ditë €506. 
Zbritje 30% për Nisje 24 Maj, 25% për Nisje 31 Maj deri 12 Qershor dhe 20% për Nisje 13 Qershor deri 28 Gusht dhe 25% për Nisje pas 28 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Maj, 2 Fëmijë Falas, Zbritje €30 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Maj dhe €20 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Qershor. 
Çmimi Ishte €669 - Bëhet €506 për person për 6 netë Nisje 24 Maj.
Çmimi Ishte €693 - Bëhet €546 për person për 6 netë Nisje 31 Maj.
Çmimi Ishte €741 - Bëhet €592 për person për 6 netë Nisje 4, 7, 11 Qershor.
Çmimi Ishte €747 - Bëhet €622 për person për 6 netë Nisje 14 Qershor.


Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 31 Maj

 Përfshihen: 

  • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Shkup – Barcelonë – Shkup.
  • Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
  • Akomodim në hotel për 3 netë. 
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 

UDHETIMET E PRANVERES

Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 23 Maj.

prague_feat

 

Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 23 Maj.
Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. 
Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. 
Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit. 

 


Pranverë në Stamboll, Hotel 4*, 4 Ditë €249, Nisja më  23, 24 Maj. 

Istanbul-slide

 

Pranverë në Stamboll, Hotel 4*, 4 Ditë €249

Nisja më  23, 24 Maj.Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.


Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €629, Nisja më 31 Maj.

barcelona 300Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €629, Nisja më 31 Maj.
Vizitohen: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Porto, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada, Valencia, Montserrat, Nisë, Monte Carlo, Cannes, Marsejë, Milano.